• Nederlandse versie  Deutsche Version  Wersja polska  English version  Jazyk: Cetina    Facebook  Whatsapp

VAN DEN BEUCKEN

No-nonsense

Over ons

De marges in de tuinbouw zijn laag. Iedere tuinder staat daarom voor de missie om zo efficiënt mogelijk te werken. U ongetwijfeld ook. Uw opdracht aan ons als uw machinebouwer is daarom heel simpel: lever ons een machine die zich – liefst zo snel mogelijk – terugverdient.


Over Van den Beucken

De oorsprong van ons bedrijf ligt in de teelt; en dan met name in de teelt van kropgewassen. In 1991, toen de twee zoons al mee in het bedrijf werkten en we al stappen in de mechanisatie aan het zetten waren, werden we definitief een mechanisatiebedrijf. De plantmachine voor sla, die we in eigen beheer ontwikkelden en waarvan er inmiddels vele honderden zijn verkocht, markeerde de start van een toenemende specialisatie in plant- en oogstmachines.

Samenwerking met Verbruggen Mechanisatie

Inmiddels zijn we als Van den Beucken Machinebouw onderdeel van Verbruggen Mechanisatie. Daarbij richten wij ons op het rijdend materieel en Verbruggen Mechanisatie op de plaatsgebonden machines. Samen maken we elkaar sterker, bedienen we de volledige agrarische sector en groeiden we van een bovenregionaal naar een internationaal opererend bedrijf.


Wat is de kracht van Van den Beucken Machinebouw?

Onze no-nonsense instelling. Functionaliteit stellen wij voorop. Altijd. Elk onderdeel van een machine moet nut hebben en moet van hoge kwaliteit zijn. Anders gaat het ten koste van uw efficiency. Dat wilt u niet, dat willen wij niet. Wij willen dat u het werken met onze machines en met ons als prettig ervaart en dat u tegen uw collega-tuinders zegt die zelf tegen strubbelingen aanlopen: ‘Bel maar naar Van den Beucken. Dan weet je zeker dat je geholpen wordt.’
Als machinebouwer hebben we de ruimte en het materiaal om ook snelle oplossingen te maken. Een paar extra preiboxen bijvoorbeeld. Of vlug even wat laswerk. Ook voor al die producten kunt u bij ons terecht.

Daarnaast is er natuurlijk de nauwe band met Verbruggen Mechanisatie. Ook van de capaciteit daar maken we in de praktijk dankbaar gebruik. We vullen elkaar perfect aan.
En om u de mogelijkheid te bieden de kosten laag te houden willen wij graag samen met u aan tafel om het juiste systeem te kiezen.


Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij adviseren u graag! We spreken Nederlands, Duits en Engels.
Van den Beucken verzorgt, indien gewenst, de complete levering van uw machine door heel Europa tot bij u op het veld. Dus inclusief transport, inklaring, alle douaneformaliteiten en installatie.

© 2024 vdbeucken.com | Bezoek ons ook op Facebook | realisatie: Autoscope